De slimme keuze voor uw stedentrip

Reis met een gerust hart met onze taxiboekingsservice

Wij bieden een breed scala aan transferdiensten om aan al uw reisbehoeften te voldoen: luchthaventransfers, stationstransfers, transfers van stad naar stad, toeristische transfers, VIP-transfers, enz. Of u nu alleen reist of met een groep, wij hebben de oplossing voor u!
Ontdek onze VTC-transferservice naar luchthavens in België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Nederland, voor stressvrije en veilige reizen!
Brussels-Shuttle-transfert
Moet je een vliegtuig nemen?

Transfer

Betrouwbaar en persoonlijk vervoer nodig naar de luchthaven of een specifieke locatie? Met onze taxireserveringsdienst kunt u vooraf een auto reserveren, zodat u zeker weet dat er op uw reisdatum een chauffeur beschikbaar is. Wij bieden een persoonlijke service om aan uw vervoersbehoeften te voldoen, of u nu alleen reist of met bagage. Boek nu bij ons voor een veilige en zorgeloze reis.
Heb je een chauffeur nodig voor een dag?

Verstrekking van

Bent u op zoek naar een comfortabel en betrouwbaar vervoermiddel om u te verplaatsen in verschillende steden in België? Onze ervaren chauffeurs staan de hele dag tot uw beschikking om u overal naartoe te brengen, van Brussel tot Antwerpen of van Gent tot Luik.
Reserveer nu uw taxi via onze reserveringssite.
Waarmee we u confronteren

Gemakkelijk boeken, gemakkelijk reizen

Brussels Shuttle biedt een eenvoudige en praktische oplossing voor uw transfers van of naar een luchthaven. Met ons eenvoudige boekingssysteem kunt u met slechts één klik een taxi boeken, met de zekerheid van een ervaren chauffeur en een comfortabel voertuig voor uw reis. Onze transferservice is snel, betrouwbaar en betaalbaar, we zijn 24/7 beschikbaar om aan al uw transportbehoeften te voldoen.
Of het nu gaat om een transfer naar de luchthaven, een proviand of een andere reis, wij zijn er om u een kwaliteitsvolle transportservice aan te bieden. Boek nu met ons online boekingsplatform.
Of u nu een transfer nodig heeft van of naar de luchthaven van Zaventem, of naar Parijs wilt, wij zijn er om u te ondersteunen. Onze ervaren chauffeurs kennen de snelste routes en garanderen u een comfortabele en veilige reis.

Onze taxitarieven zijn scherp en transparant. Geen verborgen extra's, alleen kwaliteitsvervoer tegen een redelijk tarief. Als u een taxi moet nemen, vergeet dan niet om bij Brussels Shuttle te reserveren. Bestel nu een taxi en profiteer van een betrouwbare en professionele service.

Ons doel

Uw veiligheid is onze prioriteit

Al onze chauffeurs zijn ervaren en opgeleid om u veilig te vervoeren. U kunt met een gerust hart reizen, wetende dat we er alles aan doen om uw veiligheid te waarborgen.

Onze prijzen zijn tegen de scherpste prijzen en transparant. Er zijn geen verborgen extra's, alleen kwaliteitstransportservice tegen een redelijk tarief.

Vergeet niet dat bij Brussels Shuttle uw tevredenheid onze prioriteit is. Boek nu uw volgende rit bij ons en ontdek waarom wij de voorkeur hebben op het gebied van personenvervoer.